“Alege să fii un învingător!” – curs nou la București pe 05.08.2017 ora 10

Holisterapia organizează cursul:“Alege să fii un învingător!”-curs pentru preadolescenții cu vârsta cuprinsă între 10-13 ani la București, Sâmbătă, pe 5 august 2017 ora 10.00.
Învingătorul este acea persoană care știe cine este, își cunoaște talentele înnăscute, își folosește toate resursele și își transformă visele în realități.
Acest curs se adresează tuturor preadolescenților care vor să știe că EU SUNT, EU VREAU și EU ACȚIONEZ reprezintă chintesența succesului personal.
Scopul cursului:
Este un Curs de dezvoltare personală și spirituală pentru preadolescenți, cu o viziune holistă asupra întregii persoane: corp – minte – inimă – spirit.
Să îți înțelegi mintea, să îți simți emoțiile, să îți exprimi nevoile și cuvintele pentru a trăi în armonie cu tine și cu toți cei din jurul tău.
Pașii cursului sunt:
Pasul 1: Cum să-ți folosești mintea pentru a-ți crea realitatea de zi cu zi – sambata-05.08.2017; ora 10.00-12,30
Pasul 2: Cum să-ți folosești emoțiile pentru a te înțelege și a fi înțeles de cei din jurul tău-sambata 26.08.2017;ora 10.00-12,30.
Pasul 3: Cum să creezi relații prin “dăruind vei dobândi”- sambata 09.09.2017;ora 10.00-12,30.
Pasul 4: Creativitatea – un mod de a-ți crea viitorul –sambata 30.09.017;ora 10.00-12,30.
Pasul 5: Integrarea și manifestarea lui EU SUNT – sambata 21.10.2017;ora 10.00-12,30.

Traineri, consilieri de dezvolatre personală, formatori:
Trainer, Consilier de dezvoltare personală, Actrița Mihaela Nistorică
Trainer, Consilier de dezvoltarea personală Cătălin Hobjilă
Mihaela Nistorică cu o experiență de peste 25 de ani în lucrul cu dezvoltarea copilului prin: joc, artă teatrală și artă vizuală.
Cătălin Hobjilă cu o experiență de peste 6 ani în lucrul cu dezvoltarea copilului prin:  joc, artă vizuală și bună dispoziție.
Înscrierile se fac la adresa de email: holisterapiakids@yahoo.com;
Ce se face la acest curs?
Acest curs este axat pe instrumente practice de lucru care te vor ajuta să te cunoști, să afli care sunt atu-urile tale personale pentru ați crea și experimenta atitudinea de învingător, să înveți cum să-ți construiești o viața în deplină armonie cu tine, cu cei din jur și cu întreg universul.
Cât durează?
Acest curs se împarte în 5 module, câte 1 modul la 3-4 săptămâni. Cursul se desfășoară timp de 2:30 ore / întâlnire. Perioada dintre întâlniri este necesară pentru a pune în practică noțiunile și tehnicile predate la curs, pentru a le experimenta în mod authentic, devenind astfel parte integrantă din mintea și comportamentele preadolescentului.
Cât costă?
Costul unei întâlniri este de 120 lei / 2,30 ore. După înscriere se rezervă locul în grup achitând taxa integrală a cursului, adică 120*5=600 ron.
Vă așteptăm cu drag pentru  a vă dezvolta și integra atitudinea de învingător!

13 comments

 1. Andreea says:

  Stimata Doamna Niculina, ma numesc Andreea si caut informatii despre tincturi pe net, astfel am dat de site-ul Dvs. Va rog sa ma ajutati, daca puteti, cu un sfat. Anul trecut pe vremea asta am facut tinctura de nuci verzi (doar nuci verzi zdrobite si alcool) si am uitat de ele. Au stat un an in loc ferit de soare, la temperatura constanta de 15 grade in doua borcane de aproape 2 litri. Nu stiu ce sa fac…sa le arunc, sa le folosesc…Nu am gasit nicio informatie referitoare la un termen atat de lung de macerare. Tinctura are miros specific fara nicio tenta dubioasa, culoarea licorii este maro-verzuie (oricum inchisa la culoare) dar foarte clara. Daca aveti informatii in acest sens va rog sa ma ajutati! Mi-e mila sa arunc totul dar ma gandesc cat de sanatoasa sau nu este aceasta tinctura dupa un an in care nu a fost strecurata. Va multumesc anticipat pentru raspuns! Va doresc o zi buna! Andreea

 2. Buna Andreea. Nu cunosc astfel de informatii despre tincturi si leacuri naturale. Cautati un fitoterapeut de ex. Dr. Ovidu Bojor. Mult succes

 3. Cecilia Mateescu says:

  Buna ziua. Copilul meu are varsta de 16 ani jumatate. Poate participa ? Are f multe convingeri limitative . Ea refuza dar incerc sa gasesc calea pt a accepta . Multumesc .astept un rasp. O zi frumoasa

 4. Andreea says:

  Va multumesc pentru raspuns! Ati avut un articol pe site in legatura cu tincturile, de aceea mi-am permis sa va scriu. Oricum, multumesc ! 🙂

 5. Pentru adolescenții cu vârsta peste 14 ani am curs de adolescenți care va începe în toamnă în Brașov. O zi minunată

 6. Crina says:

  Astept cu nerăbdare și drag cursurile pentru copii si adolescenti la IASI. Stiu ca le veti organiza și aici. Bucurii!

 7. Doar la Brașov și București voi organiza cursuri pentru adolescenți. Mult succes

 8. Crina says:

  Dar pentru copii (am un baiat de 8 ani?), nu veti mai organiza si la Iasi?

 9. Crina says:

  Dar pentru copii (am un baiat de 8 ani), nu veti mai organiza si la Iasi?

 10. Eu nici nu am organizat curs pentru copii la Ia;i ci o doannă colaboratoare cu mine a susținut acest curs.

 11. Doina Badea says:

  Buna ziua. Fiica mea face 15 ani in August. La ce curs poate participa, pentru a fi o “invingatoare”?

 12. IOANA says:

  BUNA ZIUA DM.NICULINA.ACUM O LUNA JUMATATE AM AFLAT DE DUMEAVOASTRA.AM INCEPUT SA CAUT CARTI EMISIUNI SI SA FAC AFIRMATII. I-AM SPUS SOTULUI MEU SI A INCEPUT SI EL AFIRMATII CE CREDEA CA I SE POTRIVESTE .NU STIU CE SA INTAMPLAT IESTE COMPLET SCHIMBAT IN RAU(IN URMA CU MULTI ANI (10 ANI) A AVUT ASEMENEA TULBURARI .FARA TRATAMENT SI-A REVENIT MERGAND LA MANASTIRE FRASINEI.A VENIT DE ACOLO SCHIMBAT IN BINE COMPLET.VA MULTUMESC DM NICULINA SFATUITI-MA CE SA FAC PT SOTUL MEU .VA MU

 13. La cursul de adolescenti între 14-19 ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *