Ce gândești, crezi și faci, te face!

20140522_213945Interesantă sintagmă care ne arată cum ne creăm realitatea prin fluxurile (câmpurile) de conștiință cuantică cu ajutorul intenției observatorului (a noastră a fiecăruia în parte).

Noi influențăm câmpul cuantic prin starea de  “a fi”, adică trup, minte și spirit la unison, în aceeași mișcare vibratorie. Ceea ce vine din spirit se transmite ca stare în minte, prin minte creăm și implicăm corpul fizic în acțiuni, iar odată acțiunea trăită va mai aduce una pe aceeași frecvență asemănătoare.

Autor articol: Psiholog Niculina Gheorghiță

De aceea atunci când cineva mereu se plânge că îi este greu, că nu are aia și cealaltă, că nu merge ceva, că viața e grea, etc, acea persoană va crea la nivel cuantic aceleași neajunsuri și suferințe, pentru că prin aceste credințe, convingeri și exprimări este ca și cum și-ar direcționa electronii, să se miște în direcția emisă de el, adică de observator.

Auto-observați-vă și veți vedea cum direcționați câmpul cuantic din jurul vostru, spre câmpuri cuantice de frecvențe înalte și atunci veți trăi și conține stări de bucurie, fericire, pace, sau spre câmpuri cuantice de frecvențe joase și atunci trăiți și conțineți stări de neliniște, nemulțumire, nefericire, etc.

“Aceasta deoarece noi suntem materie în proporție de 0,00001 iar energie restul de 99,99999. Și conform fizicii cuantice, observatorul particulelor infime care alcătuiesc atomii influențează atât energia cât și materia. Această afirmație se bazează pe explicațiile unor fizicieni cuantici (Dr. Amit Goswami, Werner Heisenberg, Wolfgang Pauli) care afirmă că realitatea este egală cu totalitatea fenomenelor observate – cu alte cuvinte realitatea nu există în lipsa observatorului” {Joe Dispenza}.

Ce interesant dragii mei, ce ușor ne putem schimba și transforma realitatea cunoscând faptul că întâi de toate acționăm prin intenție asupra energiei din spatele materiei.  Dacă devenim conștienți că noi suntem observatorii realității noastre sigur nu vom mai gândi, emite, vorbi și face lucruri și acțiuni de frecvență coborâtă, care sunt distructive sau stagnante pentru fiecare ființă umană.

Conștientizând aceste adevăruri realizezi ce ușor ieși din legea cauză-efect și intri în legea prin care devii însăși cauza efectului.

Observatorul în realitatea ta poți fi doar tu, prin credințele și emisiile create și transmise de tine.

Cred că aceste informații „puțin tehnice”, vă vor face mai conștienți de implicarea credințelor, trăirilor și sentimentelor pe care le emiteți.

Pentru o viață minunată haideți să scăpăm de “vinovații închipuiți” din exteriorul nostru și să realizăm că doar noi ne putem schimba traiectoria și direcția mișcării electronilor în realitatea noastră, pentru că suntem observatorii acestora.

Deci o credință, preluată după o experiență a noastră sau a altora într-un anumit moment din trecut ne influențează orice vom observa în viitor dacă nu conștientizăm că fiecare clipă este unică și nu are de-a face cu ce am trăit acum ceva timp în urmă. Deci noi putem schimba realitatea în fiecare moment.

Uitați-vă la viața voastră și vedeți câte frici sau credințe inoculate datorită unor experiențe trecute, ați creat și le-ați experimentat, trăit iar și iar.

De exemplu credința că: toți oamenii sunt răi, mincinoși, etc – va adus în viața voastră în mare parte doar oameni care s-au comportat cu voi așa cum credeați voi că sunt?

Aceeași oameni în alte relații sau realități diferite de a vostră s-au comportat și se comportă diferit. Nu v-ați întrebat de ce? Eu m-am întrebat și am găsit răspunsul care are la bază explicațiile de mai sus (fizica cuantică) și anume – în realitatea mea s-au comportat conform credințelor mele despre ei, adică electronii din câmpurile mele au influențat mișcarea electronilor din câmpurile lor cuantice conform credinței observatorului, adică ale mele.

Astfel menținând credința că în România nimic nu merge și nimic nu se face, trăiți aceste credințe și nimic nu vă merge și nu reușiți să încropiți nimic. Eu vă zic că în Romania se pot face multe și se poate trăi foarte bine dacă vrei, faci și creezi. Asta necesită implicare și nu așteptarea zadarnică ca alții să facă în locul nostru, pentru că nimeni nu poate face nimic în și pentru realitatea noastră, decât să fie spectator la cum ne direcționăm noi câmpul cuantic în realitatea noastră.

Un alt exemplu de credință a perfecționistului și a celui care crede că el face cel mai bine treaba, îl va duce la trăirea experienței în care nimeni din realitatea înconjurătoare nu se implică în activitățile casnice, zilnice, cele de servici, pentru că această persoană direcționează câmpul cuantic în așa fel încât ceilalți se simt respinși, marginalizați, nevalorizați, etc. Simțindu-se așa nu se pot implica, ceva nu-i lasă. Ce nu-i lasă? Câmpul tău cuantic prin care nu-i accepți să facă ceva deoarece nu fac bine, nu știu (astea fiind credințele tale din subsidiar, adică de la nivel cuantic), etc.

Astfel dragilor ne creăm realitatea și ne izolăm, muncim exagerat, nu avem grijă de noi și apoi găsim vinovați pe cei din jurul nostru. Vă recomand ca atunci când spuneți că nimeni nu vă ajută, că faceți totul singuri, că…, uitați-vă cu un ochi obiectiv la credințele voastre. Când veți avea încredere că și ceilalți pot face lucrurile foarte bine, se vor implica și veți vedea măreția umană.

Acum probabil vă este mai clar de ce vorbesc și povestesc de atâția ani despre acele afirmații pe care să le repetăm conștient în mintea noastră de cât mai multe ori, pentru a începe să gândim, să credem și să trăim divin, adică conform frecvențelor foarte ridicate, care pot fi accesate  de noi pământenii.

În concluzie ceea ce gândim, credem (dăm atenție) și facem: despre noi și pentru noi, despre cei din jurul nostru, despre cum să trăim, ne creează realitatea proprie.

Dacă crezi despre tine că ești minunat, creator, blând, răbdător, iubitor, te vei comporta ca atare.

Dacă crezi despre altul că este minunat, genial, extraordinar, se va comporta ca atare în realitatea ta.

Dacă crezi despre viață că este minunată, divină, vei vedea în realitatea ta doar aceste caracteristici din viață.

Dacă crezi despre nație sau țară că este un popor minunat și că poți trăi magnific asta vei trăi în realitatea ta.

Dă-ți voie să fii observatorul conștient al mișcării vibratorie al fluxului de conștiință cuantică și atunci vei trăi divin, sau cum spune părintele Arsenie Boca, “vei aduce cerul (Sinele Divin) să rodească pământul (realitatea de zi cu zi)”. Cu drag din cunoaștere și iubire pentru cunoaștere și iubire.

14 comments

 1. ioana says:

  Eu si mama incercam asta impreuna, tata obisnuia sa bea, sa vina beat pe 7 carari acasa..Si incercam de la o vreme sa nu il mai tinem blocat in realitatea noastra ca fiind betiv. (tot timpullll ne plangeam ce nenorocit avem la usa, ce betiv..si alte abjectii groaznice).
  Si ….de la o vreme NU MAI BINE BEAT, desi pleaca cu orele cu pensionarii lui. Vine acasa calm,treaz si binedispus.
  Amandoua repetam una pentru alta . “eu am dintoteauna un tatic model”, “eu dintodeauna am un sot model si cuminte”. Si, evident, functionaza.E totul asa de usor.
  Multumesc,doamna Niculina.

 2. BARUTA IOAN says:

  O realitate impecabila ,ce vis , frumos…de tot omul dorit ,dar nu imposibil de indeplnit. MULTUMESC DIN TOATA INIMA…

 3. vasilica irina says:

  e minunat….acum……cand inteleg in sfarsit,despre ce vorbiti si scrieti! va multumesc,incet dar sigur.

 4. Felicitări. Mă bucur pentru voi și pentru armonia din familia voastră.În acest mod îi putem ajuta pe cei din jur să se iubească și să se dezvolte frumos. Succes în continuare pentru o viață minunată. Cu drag

 5. Daniela Putina says:

  Foarte interesanta aceasta traire a realitatii noastre imi place tare mult tot ce citesc si urmaresc la emisiuni si binenteles aplic in viata mea de zi cu zi toate invataturile e minunat cind ai cite o cunoastere care ramine a ta nimeni nu ti o poate lua si esti sigura pe tine ca asa este MULTUMESC MULT DRAGA NICULINA PENTRU FELUL TAU DE A NE EXPLICA SI INVATA. Cu drag Daniela din Londra abia astept sa am cartile tale.

 6. DANIELA says:

  Esti superba draga NICULINA. Te ador si astept cu nerabdare filmuletele cu tine de la VIATA IN ARMONIE.Multumesc ptr toate sfaturile utile care functioneaza perfect, GRAZIE GRAZIE GRAZIE donna meravigliosa che sei

 7. Johnie says:

  I read a lot of interesting posts here. Probably you spend a lot of time writing, i know how to save you a lot of time, there is an online tool that
  creates high quality, SEO friendly articles in seconds, just
  type in google – laranitas free content

 8. Iulia says:

  Mi se pare extraordinar şi din experienţele mele aşa a fost mereu.Dar ce facem cu oamenii care ne etichetează inferior şi fac să ne comportăm diferit-rău, conform credinţelor lor despre noi? Îi îndepărtăm?

 9. Oamenii care ne etichetează, o fac pentru că noi mai conținem în subconștient acele credințe despre noi. Soluția este să ne curățăm de ele și să ne vindecăm și astfel nu-i mai atragem în viața noastră. Dacă îi îndepărtezi vor veni alții la fel. Mult succes în descoperirea de sine

 10. Simona says:

  Buna Niculina. Dupa multe vizionari a filmuletelor cu tine si contemplare si practicare am realizat ca noi oamenii avem multe capacitatii si ca intradevar suntem minunati si viata este un miracol. A durat vreo doi ani, dar nu e tarziu zic eu la 28 de ani. E mai mult decat fascinant sa realizezi ca si mintea iti merge mai repede si ca pur si simplu ma simt ajutata asa de cineva, ceva, in multe lucruri pe care le fac zi de zi.Nu imi pot da seama daca este doar rezultatul faptului ca sunt mai mult in prezent, dar nu mai conteaza.Multumesc!

 11. Abalasei Cristian Doru says:

  ma bucur ca v-am intilnit ,sunteti o persoana deosibita si va doresc sincer sanatate,lineste si iubire.

 12. magdalena says:

  Si pentru mine Holisterapia a fost un propulsor in calatoria interioara.
  Multumesc!

 13. luminita buica says:

  pe 31 dec 2016, trecand pe la o cunostinta sa-i urez un nou an cu bucurii impliniri etc ,, am gasit-o intr-o stare deplorabila , spanandu-mi ca sotul ei sigur in noaptea anului nou se va imbata , va vorbi vrute si nevrute , o va jigni si asa ca mai bine sta acasa numai pleaca nicaieri si va incerca sa-l evite incercand sa doarma …. am ascultat-o, i-am zambit, bineanteles ca am intrigat-o ptr moment , si am putrtat o discutie lejera , cu calm si explicat cum isi poate schimba realitatea si cum in toata povestea aceasta nu este el de vina , ci ea …. in timp ce ii explicam vedeam cum chipul i se lumineaza …. a aplicat … doar gandind ca sotul ei se va comporta ireprosabil … SURPRIZA …. m-a sunat , mi-a multumit , ne-am intalnit , i-am dat de lucru , i-am recomandat cartile d-nei Niculina Gheorghita , a pornit cu incredere la drum … iata ca a functionat chiar daca aceasta doamna nu are retele neuronale formate …. a avut credinta ca poate sa -si schimbe realitatea ! minunat ! experimentand ,te inalti ! multumim d-na Niculina Gheorghita !

 14. Mocanescu Eugenia says:

  Esti superrrrr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *