13 comments

 1. LUPU NINA says:

  cum pot achizitiona cartile D-nei NICULINA GHEORGHITA ?VA MULTUMESC

 2. Intrați pe site și la secțiunea shop puteți comanda cărțile. Mult succes

 3. Anisoara Ferent says:

  Îţi doresc din inimă, ca acest frumos buchet de cărţi să-şi înmulţească petalele, cu încă multe alte creaţii minunate ale tale!!!

 4. TINCUTA says:

  Sa va dea D-zeu sanatate D-na Niculina, pt ca mi-ati schimbat viata. Dv ati fost scanteia trezirii mele acum 4 ani si de atunci setea mea de cunoastere e tot mai mare. V-am urmarit toate emisiunile, am pus in practica tot ce ne-ati invatat iar viata mea s-a schimbat suta la suta de atunci. Nimic nu mai este imposibil de realizat. Va multumesc din toata inima si va mai astept pe micul ecran.

 5. elenaantoniou says:

  Buna Niculina . Am facut 14 terapi bowen si nu vad nici o diferenta .Eu locuiesc an Cipru nu mai vorbesc zilnic romaneste afirmatile le pot spune an romaneste .Am trei copii si le spun si lor sa spuna afirmati si le esplic ce anseamna este bine ..Multumesc.

 6. LUPU NINA says:

  Va urmaresc , am inceput sa lucrez cu mine constientizez ca este enorm de mult de lucrat vreau sa intreb daca este bine ca dimineata sa spun de 21 ori o afirmatie cu o anumita dorinta si seara alta dorinta tot de 21 ori iar in timpul zilei ce cred eu ca este nevoie in functie de situatie. Cea mai mare dorita a mea este sa evoluez si vreau sa ma insciu la urmatorul curs care am inteles ca este pe 23 feb.2016 . Ce trebuie sa fac sa prind un loc? Va multumesc ca existati ca mi-at raspuns la multe intrebari . SUNTETI EXTRAORDINARA

 7. Bună seara. Da așa se face cu afirmațiile cum ați intuit deja. Una dimineață și una seara de bază iar peste zi în funcție de necesități. Legat de cursuri sunați la cabinet la 0730112317 și asistenta mea vă va înscrie pe lista deschisă pentru curs și tot de la ea veți primi detaliile pentru a participa. Mult succes și numai bine

 8. Laura says:

  Cu multe din ele dorm la cap!

 9. Barbu Felicia says:

  Buna seara!Sunt din Timisoara, va urmaresc cu deosebita atentie emisiunile , cu pixul si agenda langa mine (nu ma dezlipesc nici noaptea de ea, e langa perna), am inceput sa experimentez, am inceput sa vad schimbari, dar simt ca vreau mai mult.Vreau sub orice forma sa va cunosc personal, sa particip direct la cursurile pe care le organizati.Intrebarea mea este daca numai la Iasi au loc sau si in alte orase si pe ce perioada se intind.Va multumesc ca existati!

 10. Bună seara cursurile le susțin doar la Iași și București. Urmăriți site-ul http://www.holisterapi.ro și veți găsi detalii la secțiunea cursuri. Cu drag

 11. Bianca B says:

  Buna seara, as dori sa stiu can va fi organizat un nou curs la Bucuresti. Multmesc si va felicit pentru tot ceea ce faceti!

 12. în mai 2015. Urmăriți site-ul ca să apucați să vă înscrieți după ce voi posta anunțul. Mult succes

 13. panait laura says:

  va iubesc!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *