După bine urmează foarte bine!

binele

Câteva  dintre credințele false care ne limitează dezvoltarea, bucuria, evoluția, creativitatea sunt: “după bine urmează rău”, “după râs urmează plâns”,” după deal urmează vale”etc.

Așa că într-o zi fiind la un curs și realizând cum mai mulți cursanți se autolimitează și nu îndrăznesc să se bucure de ceea ce fac, nu îndrăznesc să manifeste creativitatea și tot ceea ce-și doresc am conștientizat că ceea cei împiedică sunt aceste credințe false.

Autor articol: psiholog Niculina Gheorghiță

Atnci le-am recomandat să repete mereu ca și o afirmație : După bine urmează foarte bine.

Vă recomand și d-voastră tuturor care vă este frică să trăiți ușor frumos și bine sau nu aveți curaj să vă doriți ceva, să repetați această frază: după bine urmează foarte bine, de cât mai multe ori pe zi, minim 6 luni până se implementează la nivel cerebral și dispare energia din acele credințe false pe care le-am menținut prin atenția pe care le-am dat-o prin atitudinile și comportamentele noastre limitative.

După ce această frază ajunge o credință, veți scăpa de autolimitarea prin care vă manifestați viața și veți experimenta liberatea de manifestare a Sinelui divin, liberatea de manifestare a creativității, dezvoltarea pe toate planurile și dimensiunile vieții, libertatea de a fi bucurie în manifestare oricând și oriunde, se va active starea de prezență în aici și acum.

Așa că După bine urmează foarte bine poate fi poarta noastră spre bucuria nelimitată, curajul nemărginit, creația magnifică și viața trăită ușor, frumos și bine. Spor la lucru cu voi. Din cunoaștere și iubire pentru cunoaștere și iubire

9 comments

 1. Daniela Ciocanaru says:

  Mi-a placut! Am si pus-o in practica 🙂

 2. luminita buica says:

  multumim, d-na Niculina, asa cum spuneti de nenumarate ori ca pentru a ne fi mai bine , pentru a trai in prezent , ptr a ne bucura de viata , este necesara doar repetitia unor afirmatii ptr a ne forma o noua retea neuronala , este atat de simplu…. minunat !va multumim ca ne invatati lucruri atat de simple ,iata ce simplu si usor ,dupa bine urmeaza foarte bine ! aceste cuvinte au impact extraordinar asupra creierului nostru … creierul nostru asa cum spuneti dvs, transforma aceste cuvinte in curent electric care este amplifica mai mult sau mai putin , in functie de concentrarea noastra, apoi este transmis prin sistemul nervos central in toate partile corpului pana in structura ADN. am invatat ca pe o poezie , ca sa -mi pot explica multe lucruri … multumesc, inca o data !

 3. Katy says:

  Ce bine le ziceti , bine si simplu ! Multumim , doamna Niculina !

 4. ADRIANA says:

  ITI MULTUMESC , NICULINA GHEORGHITA !!! TE IUBESC!!!

 5. Dragan Cristina says:

  Cursul cu regasirea puterii interioare se regaseste si in cartea dumneavoastra regasirea puterii, o parte din el, ca o astept si eu cartea am comandat-o?.Va admir foarte mult si imi doresc mult sa ajung la un curs.multumesc.

 6. Dragan Cristina says:

  Si eu va iubesc!

 7. Cursul nu se găsește în nici o carte. În carte găsiți diverse idei cu care operăm și la curs. Mult succes

 8. Liliana says:

  Asa sa fie! Mulțumim!

 9. Dragan Cristina says:

  Nu ma puteti introduce si pe mine la Cursul de la Sibiu pt ca e departe Brasovul si nu am cu ce ajunge acolo?Intreb doar ca mi-as dori mult,poate s-a retras cineva si e un loc liber la Sibiu.incerc doar.multumesc frumos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *