“Formula magica”- realizarea si utilitatea ei

20140901_075619Prin acest articol am ales să vă transmit formula magică care face miracole celui care o aplică și creează în câmpul cuantic, prin efectul de undă, ceea ce creezi mental și apoi vei experimenta faptic.

Autor articol: Psiholog Niculina Gheorghiță

Formula magică” – cum am denumit-o stând de vorbă cu o prietenă – conține următoarele cuvinte pe care le rostești mental:

 „Iartă-mă ,

 Te iert,

 Te iubesc,

 Mulțumesc”,

după ce le-ai rostit îți imaginezi cum strângi persoana respectivă în brațe.… Citeste tot

» Citeste tot

“Regasirea puterii interioare” – Editia Princeps

20140908_103427Cartea „Regăsirea puterii interioare” este o carte ghid care conține instrumente necesare și suficiente pentru a trăi ușor, frumos și bine, miracolul care este viața. Este un îndrumar pentru toți cei care vor să trăiască conștient, în armonie, înțelepciune și bucurie, călătoria în și din această dimensiune.

Autor articol: Psiholog Niculina Gheorghiță

Această carte este un fel de autobiografie transformaţională, un îndemn şi un ghid practic pentru cei interesaţi de schimbare, pentru cei care vor să-şi creeze realitatea conştient aşa … Citeste tot

» Citeste tot

Vindeca-te singur! (VI)

20140816_171030Alimentația și exercițiile fizice în ameliorarea activității sistemului limbic

Sistemul nostru limbic profund are nevoie de grăsimi pentru o funcționare corectă. La fel proteinele sunt importante pentru o dietă sănătoasă a sistemului limbic. Proteinele sunt cărămizile din care sunt construiți neurotransmițătorii. Este esențial să consumăm proteine, grăsimi și carbohidrați într-un amestec  echilibrat.

Autor articol: Psiholog Niculina Gheorghiță

Cele mai bogate surse de proteine sunt peștele slab, brânza, fasolea, nucile și alunele.

Exercițiul fizic are efecte curative asupra sistemului … Citeste tot

» Citeste tot

Vindeca-te singur! (V)

20140816_170653Sistemul limbic, contactul fizic și activitatea sexuală

Contactul fizic prin atingeri, mângâieri, alintături este esențial pentru o sănătate solidă a cuplului și a ființei umane.

Autor articol: Psiholog Niculina Gheorghiță

Persoanele care sunt irascibile și depresive sunt persoane care nu au contact fizic de acest gen cu partenerii de cuplu. În practica mea profesională cât și în  studiile științifice din domeniu s-a constatat că, atunci când a revenit contactul fizic ca practică frecventă în relația de cuplu s-au diminuat sau … Citeste tot

» Citeste tot