Iubiți fără să așteptați să fiți iubiți

IMG_8150“Dacă așteptați întotdeauna să fiți iubiți, nu veți fi niciodată fericiți, pentru că contați pe lucruri foarte nesigure. Într-un moment veți fi iubiți, dar în momentul următor nu se știe ce se va întâmpla. Nu trebuie sa contați pe iubirea celorlalți. Ea poate va veni, bineînțeles poate veni chiar neîncetat, și dacă vine este binevenită, dar nu trebuie să contați pe asta.

De aceea va spun “vreți să fiți fericiți? Nu cereți să fiți iubiți, dar voi iubiți, zi și noapte, și veți fi fericiți fără încetare. Poate într-o zi veți întâlni o dragoste formidabilă… Da, de ce nu?”.  Aceasta poate veni, dar n-o așteptați.

Iată cum am rezolvat eu problemele: eu contez pe dragostea mea, vreau să iubesc și dacă ceilalți nu vor să iubească, este treaba lor, ei vor fi nefericiți, dar eu sunt fericit. Și iată problema rezolvată.” {O.M. Aivanhov}

8 comments

 1. Samciuc Cristina says:

  Mulțumim!

 2. cramer viorica says:

  Multumim,din suflet!Sarbatori cu bine,linga cei dragi!

 3. violeta says:

  🙂 da..asa este!

 4. carmen says:

  Buna Niculina, esti minunata, iti multumesc pentru toate sfaturile minunate pe care le-am primit de la tine, sunt un om mai bun de cand te urmaresc!

 5. Elena says:

  Mulțumesc

 6. CRISTINA says:

  Iti multumesc ca ai aparut in viata mea .

 7. żółć says:

  We stumbled ovrr here from a different web address
  and thought I might check things out. I like what I see so
  i am just following you. Look forward to looking into your web page
  again.

 8. Ionescu Carmen says:

  Multumesc pentru toate postarile frumoase. Tot ce dati sa vi se intoarca inmiit!!! Sa aveti un An nou asa cum vi-l doriti!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *