4 comments

 1. Eugenia Balan says:

  Buna ziua doamna Niculina,va urmaresc cu drag si Sète de cunoastere tôt ce creati si ne daruiti si am o rugaminte in forma de intrebare cind incepeti cursurile de dezvoltare personala la Paris?mi-ati spus mai inainte ca la sfirsitul anului 2017,dar mai précis ?multumesc si va iubesc.

 2. Anastasia says:

  Hristos a Înviat!

  V-am ascultat toate emisiunile si multumesc pentru darurile si informatiile de mare pret, extrem de valoroase, vitale, mai ales acum, in aceste vremuri pe care le traim.
  O informatie foarte importanta este aceea a tineretii vesnice, de care sunt constienta si cred in ea, mai ales de cand am inceput sa va ascult si sa aplic si experimentez Cuvantul dvs. (si-apoi si din alte materiale pe care le-am studiat, printre care si cartea “Scoala Zeilor” – Stefano Elio D’Anna).
  In emisiunea “Mintea și secretul tinereții veșnice”, Brașovul Actual, 30.01.2017, Niculina Gheorghiță, spuneti asa :” in creierul nostru exista o glanda, pituitara, care controleaza toata fiinta, e ca o cheie spre celelalte lumi sau spre lumea aceasta. In momemtul in care ai un gand, rezonezi cu el, il tii in concentrare/ atentie, si esti in prezent, pituitara secreta hormonul tineretii vesnice si care patrunde in toate celelalte glande si ii dau corpului aceasta stare, de tinerete. Eu de cand eram mica am spus ca n-o sa fiu batrana niciodata, nu stiu de ce am spus asta, dar ma uit acum la colege de-ale mele, de varsta mea si …parca sunt “mama”, adica mie nu-mi da nimeni varsta pe care o am. Si nici nu o sa mi-o dea, pt ca m-am setat si sunt la 32 de ani si asa voi ramane” .
  E foarte adevarat ce spuneti, puterea credintei si felul in care percepem realitatea, ne creeaza Viata. Sunteti foarte tanara si aratati MINUNAT (si asta am remarcat in timp, inca din urma cu cativa ani de cand am inceput sa va “cunosc” ).

  Am o intrebare: in plus fata de afirmatia ” Eu sunt dintotdeauna tinerete vesnica” (si toate cele pe care le-ati spus in toate emisiunile pe care le-am ascultat), as vrea sa stiu cum ar arata afirmatia prin care sa ne setam la …33 de ani (aceasta e varsta cu care eu rezonez) .

  Multumesc.
  Va doresc sa aveti o viata Frumoasa si Buna, spre bucuria Sufletului dvs., sa aveti totdeauna inspiratie si revelatii!

 3. DORINA says:

  Buna ziua,As dori sa vin la cursul din 03/06/2017 de la Iasi si as vrea sa stiu cum ma pot inscrie sau daca mai aveti locuri disponibile
  Va multumesc anticipat
  Dorina D

 4. Cititi anuntul si acolo găsiți informații despre înscriere. Mult succes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *